extreem normaal

EEN BEWEGING VAN HELDEN

De wereld heeft dringend Helden nodig! Mensen die met liefde en kracht een einde maken aan iedere onderdrukking en de aarde een betere plaats maken.

God dacht daar ook zo over. Daarom stuurde Hij Jezus. Hij kwam niet alleen maar om te sterven, zodat jij naar de hemel kon gaan. Nee, Hij heeft jou bedoeld voor de aarde! Ook kwam Jezus niet om een religie te stichten. Welnee! Hij kwam om een wereldwijde beweging in gang te zetten. Een leger van rechtvaardige Helden die –net als Hij- in actie zouden komen om van mensen te houden, ze te redden en te bevrijden van iedere onderdrukking. Handelingen 10:38 zegt dat Jezus rond ging, goede daden deed en iedereen genas die door de duivel overweldigd was. Daarvoor was Hij ‘gezalfd’. Dat was zijn missie op aarde! En die missie is nu onze missie.

Jezus is de grondlegger van ‘extreem normaal’ Christendom. En toen hij 2000 geleden de Heilige Geest naar de aarde stuurde, was het de bedoeling dat Zijn volgelingen hetzelfde gingen doen als Hij: leven als extreem normale Helden.

Iedereen die zich door Jezus laat redden, kan een extreem normale Held worden. Geen religieuze kerkganger, maar een échte Held! Vol van liefde, waarheid en kracht. Dát is het plan. Maar hoe DOE je dat; een Held zijn?!

Extreem Normaal wil je daarmee helpen: door vlogs en blogs, evenementen en het boek ‘EXTREEM NORMAAL, Handboek voor Helden’.

We dagen je uit om ook zo’n Held te worden. Laat je extreem radicaal redden. Leer samen te werken met de Heilige Geest en Zijn bovennatuurlijke kracht. En reken af met dode religie die van christendom een krachteloze gevangenis maakt! In het ‘Handboek voor Helden’ staat alles wat je nodig hebt voor een vliegende start! Het Handboek is gebaseerd op de Bijbel, maar geschreven voor de praktijk. Het bevat maar liefst 1512 pagina’s vol extreem normaal Christendom. Dankzij het handzame Dwarsligger®-formaat past het in elke jaszak of handtas.

In de vlogs en blogs kun je een voorproefje van het Handboek krijgen. Via deze link kun je het boek ook bestellen of aan iemand cadeau doen.

Bestel nu voor € 15,-

waarom extreem normaal doen?

Ervaringen van lezers

“Ik wilde dat ik dit boek had gelezen na mijn bekering – dat zou me een hoop ellende hebben bespaard.”

— Peter

“Ik heb me nooit gerealiseerd dat de Heilige Geest een persoon is, laat staan dat Hij in mij komt wonen als ik dat aan Hem vraag. Dat heeft mijn geloof op z’n kop gezet!”

— Rose

boek extreem normaal

Extreem normaal handboek voor helden

Door Arjan Hulsbergen en Richard Zijlstra

Bestel nu voor € 15,-

Arjan Hulsbergen

Auteur

Richard Zijlstra

Auteur

evenementen

ontmoet ons

Terugblik: EXTREEM NORMAAL bij Hour Of Power TV

Terugblik: EXTREEM NORMAAL bij Hour Of Power TV

04-03-2018 — BaarnArjan Hulsbergen spreekt in een interview met Jan van den Bosch over zijn roeping voor de zakenwereld, Nepal en EXTREEM NORMAAL. Voor meer info: https://www.hourofpower.nl/televisie
alle evenementen