‘Extreem Normaal’ Onderwijs- en Trainingsweekend Zeeland

 

De Bijbel is er heel duidelijk over: boze geesten zijn een realiteit. Ieder mens is een soort ’tempel’, gemaakt om gevuld te zijn met de Heilige Geest van God. Boze geesten proberen die plaats in te nemen en mensen van binnenuit te besturen, te onderdrukken en -uiteindelijk- te vernietigen. Steeds weer slagen ze erin om mensen ertoe te verleiden met hen samen te werken. En als dat (bewust of onbewust) gebeurt, leidt dat steeds weer tot ellende: angst, geweld, vernietiging, ziekte, verslavingen en ga zo maar door. Wereldwijd lijden miljarden mensen onder hun onderdrukking.  

Gelukkig kwam Jezus de oplossing brengen. Zijn missie was om de werken van de duisternis te vernietigen. Hij ging rond, deed goed en genas en bevrijdde iedereen die door de vijand overweldigd was.  En vervolgens gaf Hij Zijn volgelingen de opdracht om hetzelfde te doen.

Voor een christen hoort het uitdrijven van boze geesten extreem normaal te zijn. Helaas hebben velen echter nog koud watervrees. Zeker in Nederland. Terwijl buren, familie en vrienden verstrikt raken in de wereld van spiritualiteit, mediums en reiki, lijken veel christenen zich niet te realiseren dat de Geest die in hen woont, de mooiste, liefste en sterkste kracht is die het universum ooit heeft gekend.  Hij is de ultieme oplossing. We moeten alleen leren om Zijn principes te begrijpen en toe te passen. 

Kennis van de Bijbel is belangrijk, maar om te krijgen wat de Bijbel belooft, zul je in actie moeten komen. Het wordt dus tijd om te gaan ‘samenwerken’ met de Heilige Geest en mensen in Jezus’ Naam te gaan bevrijden.  Als je Jezus echt wilt volgen, kom je daar niet omheen.

Het Onderwijs- en Trainingsweekend Bevrijding is bedoeld om je met deze dingen op weg te helpen. Het biedt een schat aan Bijbelse inzichten en concrete verhalen uit de praktijk. Ook zullen we zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn. En uiteraard zal er gelegenheid zijn om zelf te ontvangen.

Voor wie meer over dit onderwerp wil weten, is er ook een handig boek beschikbaar:

EXTREEM NORMAAL, Handboek voor Helden. 

Deze ‘Dwarsligger’ is bedoeld om je een ‘vliegende start’ te geven voor een bovennatuurlijk leven in de kracht van de Heilige Geest. 

Zie ook de bijbehorende website www.extreemnormaal.nl.