Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor Machtiging

Stichting ‘Vrienden Met Rijst’- Voerman 25, 2163 BG Lisse – KvK: 60663618 – IBAN: NL49ABNA0456846301 – BIC: ABNANL2A – RSIN: 854005328 –

info@vriendenmetrijst.nlwww.extreemnormaal.nlwww.vriendenmetrijst.nl – Incassant-ID: NL16ZZZ606636180000.

De Algemene Voorwaarden voor Machtiging zijn van toepassing indien je ons via deze website wilt machtigen om een éénmalige gift, of een maandelijks doorlopende gift van jouw bankrekening te laten afschrijven.

Bij een “eenmalige machtiging”:

Door het invullen van je gegevens, het aanvinken van de tickboxen “Ja, ik ga akkoord met de bovenstaande machtiging voor eenmalige incasso” en “Ja, ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.”, geeft je toestemming 1) aan de Stichting ‘Vrienden Met Rijst’ om een éénmalige incasso-opdracht te sturen naar jouw bank om een bedrag van jouw rekening af te schrijven en 2) aan jouw bank om éénmalig een bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de Stichting ‘Vrienden Met Rijst’. Als je het met deze afschrijving niet eens bent, kunt je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met jouw bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

Bij een “doorlopende machtiging”:

Door het invullen van je gegevens, het aanvinken van de tickboxen “Ja, ik ga akkoord met de bovenstaande machtiging voor maandelijkse incasso” en “Ja, ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.”, geeft je toestemming 1) aan de Stichting ‘Vrienden Met Rijst’ om een doorlopende incasso-opdracht te sturen naar jouw bank om een bedrag van jouw rekening af te schrijven en 2) aan jouw bank om doorlopend een bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de Stichting ‘Vrienden Met Rijst’. Als je het met deze afschrijving niet eens bent, kunt je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

Algemene voorwaarden Bestelling “EXTREEM NORMAAL, Handboek voor Helden”

 Stichting ‘Vrienden Met Rijst’- Voerman 25, 2163 BG Lisse – KvK: 60663618 – IBAN: NL49ABNA0456846301 – BIC: ABNANL2A – RSIN: 854005328 –

info@vriendenmetrijst.nlwww.extreemnormaal.nlwww.vriendenmetrijst.nl.

Voor het bestellen van “EXTREEM NORMAAL, Handboek voor Helden” gelden de volgende voorwaarden en aandachtspunten.

Bestellen

Let bij het bestellen goed op dat je het juiste product en het juiste aantal kiest. Zorg dat je de juiste gegevens invult. We sturen je bestelling naar het ingevulde adres.

Prijzen en verzendkosten

De Stichting ‘Vrienden Met Rijst’ is niet BTW-plichtig. Daarom rekenen we een aanschafprijs zonder BTW. De aanschafprijs voor het boek “EXTREEM NORMAAL, Handboek voor Helden” is € 15,00 per stuk.

We brengen naast de aanschafprijs van het boek verzendkosten in rekening.

De kosten voor verzending binnen Nederland is € 3,95 per bestelling.

De kosten voor verzending buiten Nederland is € 11,95 per bestelling.

Bestellen via de website

Door op de bestelpagina de tickbox “ja, ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga daarmee akkoord.” aan te vinken, verklaar je in te stemmen met deze algemene voorwaarden.

Door vervolgens te klikken op “volgende stap”, wordt je doorgeleid naar het “overzicht van je bestelling”. Lees hier je bestelling nog een keer zorgvuldig door.

Door bij het “overzicht van je bestelling” te klikken op “ga verder naar betalen”, word je doorgeleid naar het de beveiligde omgeving van de internetkassa van iDeal.

Door via iDeal de betaling te verrichten, wordt de bestelling definitief.

Na goedkeuring van de betaling wordt je teruggeleid naar onze website en sturen we naar het door jou opgegeven e-mailadres een bevestiging van je bestelling.

Levertijd

De bestelling kan uit voorraad geleverd worden. De levertijd voor een adres in Nederland bedraagt ongeveer een week.

Herroepingsrecht

Volgens de wet heb je als consument het recht om je aankoop gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen te ontbinden. Deze bedenktijd gaat in op de dag nadat je het product hebt ontvangen. Na de melding van retour heb je vervolgens nog 14 dagen om je aankoop terug te sturen. Je hebt dan in principe recht op vergoeding van het volledige aankoopbedrag.

Indien de retour gestuurde aankoop door jouw gebruik gebruikssporen heeft opgelopen, heeft Stichting ‘Vrienden met Rijst’ het wettelijk recht om eventuele waardevermindering door te berekenen. Deze waardevermindering kan oplopen tot 100% van het aankoopbedrag, indien de aankoop geheel niet meer te verkopen is.

Als je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, meldt je dat schriftelijk binnen de bedenktermijn door middel van een bericht met de onderstaande tekst, aangevuld met de vereiste persoonlijke gegevens:

Aan: Stichting ‘Vrienden Met Rijst’

Hierbij herroep ik onze overeenkomst betreffende de koop van het boek “EXTREEM NORMAAL, Handboek voor Helden” d.d. …….(datum invullen)

…….. (naam)

…….. (adres, postcode, woonplaats)

…….. (e-mailadres)

…….. (telefoonnummer)

Ik stuur de bestelling retour. De reeds betaalde aanschafprijs kan worden gestort op de bankrekening met IBAN nummer …………….(invullen IBAN).

Met vriendelijke groet,

……………….

(naam en handtekening)
Afwikkeling na gebruikmaking herroepingsrecht

Indien de herroepingsmededeling binnen de termijn van 14 dagen door ons wordt ontvangen, wordt de koop ongedaan gemaakt. Je dient de bestelling vervolgens binnen 14 dagen aan ons terug te sturen. De kosten voor verzending en ook de kosten voor terugzending van de bestelling zijn en blijven voor jouw rekening. Bij tijdige retourontvangst van de geannuleerde bestelling, zullen we de door jou betaalde aanschafprijs terugstorten op de door jou opgegeven bankrekening.